Projecten

Portfolio

Bij Pike Consult werken we dagelijks aan inspirerende projecten om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Dit doen wij door middel van de waardegedreven zorg-methode van Michael Porter. Deze wordt in het Engels ook wel Value Based Healthcare (VBHC) genoemd. We hebben hart voor de zorg en streven ernaar om de kwaliteit van de zorg in Nederland verder te verbeteren. Dit niet alleen voor de patiënt, maar ook voor de zorgverlener. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het gestandaardiseerd data verzamelen.

Je kunt dus bij Pike Consult terecht voor allerlei projecten om de kwaliteit van zorg te verbeteren. We hebben al veel mooie projecten achter onze naam staan. Zo werkten we samen met het Albert Schweitzer Ziekenhuis, de Federatie Medisch Specialisten en de Nederlandse Federatie van UMC’s (NFU).

Wil je Pike Consult inzetten voor jouw organisatie? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Nu contact opnemen

Onze visie is onze missie

Sinds 2019 zet Pike Consult zich in om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Dit doen wij door projecten te leiden op het gebied van Value Based Healthcare en het gestandaardiseerd verzamelen van uitkomstinformatie. Pike Consult is opgericht door Esther Snoek en het team is inmiddels versterkt door Marleen Oostendorp. Als een hecht team zijn wij dagelijks vol passie bezig om de kwaliteit van zorg in Nederland te verbeteren. Wij doen dit aan de hand van de principes van Michael Porter, de grondlegger van Value Based Healthcare (VBHC). Goede zorg vinden wij immers het allerbelangrijkst. Meer weten over ons? Wij stellen ons graag aan je voor!

Lees hier meer over onze visie