Projecten

Visie

Advies en projectbegeleiding op maat

Wat zo uniek is aan Pike Consult? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dit betekent dat wij ieder project anders benaderen en samen met de opdrachtgever kijken naar een gepaste werkwijze. Wij gaan aan de slag op ad-interim basis als projectleider of adviseur omtrent waardegedreven zorg en het gestandaardiseerd verzamelen van data. Dit doen wij bij koepelorganisaties en bij zorginstellingen zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen om samen de kwaliteit van zorg te verbeteren. Wij geven advies op maat aan deze organisaties volgens de Value Based Healthcare-principes van grondlegger Michael Porter.

Tijdens deze projecten begeleiden we de implementatie van Value Based Healthcare en richten we ons met name op het verzamelen en evalueren van uitkomstinformatie. Pike Consult ondersteunt hierbij het proces dat ingericht moet worden om de uitkomstinformatie te verzamelen en te gebruiken. Deze uitkomstinformatie kan onder andere gebruikt worden in de spreekkamer om het gesprek tussen de zorgverlener en de patiënt te ondersteunen.

Ook kan uitkomstinformatie gebruikt worden voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. We begeleiden dus de implementatie van innovatie bij zorginstellingen of organisaties in dit vakgebied. Dit doen wij voor een langere, maar ook voor een kortere tijd.

Pike Consult inschakelen voor advies? Zo gaan we te werk

Ieder project is anders, daarom leveren wij altijd maatwerk. Bij ieder project richten we ons wel op dezelfde vraag: hoe kunnen we kwaliteit van zorg verbeteren voor de patiënt? En hoe kunnen we betrouwbaar en gestandaardiseerd uitkomstinformatie verzamelen? Naast waardegedreven zorg kun je ook voor andere projecten rondom kwaliteit van zorg en uitkomstinformatie bij Pike Consult terecht. We worden graag onderdeel van het team omdat we weten dat mooie resultaten nauw samenhangen met goed teamwork die we samen met onze opdrachtgevers willen bereiken.

Onze visie is onze missie

Van onze visie hebben we ook meteen onze missie gemaakt: we streven elke dag met een warm hart naar het verbeteren van de kwaliteit van zorg in Nederland. Voor zowel de patiënt als voor de zorgverlener. Pike Consult heeft jarenlange ervaring in de zorg en weet daarom hoe belangrijk het is te blijven innoveren en tegelijkertijd oog te blijven houden voor een persoonsgerichte benadering van de patiënt en het werkplezier van de zorgverlener. Wil je de kwaliteit in de zorg verbeteren en ben je benieuwd wat Pike Consult voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nu contact opnemen

Over ons